Korekcijska očala

Nakup korekcijskih očal z našo pomočjo.

Korekcijska ali dioptrijska očala so namenjena korekciji refrakcijskih nepravilnosti  in drugih težav z vidno percepcijo (kratkovidnost, daljnovidnost in astigmatizem). V naši optiki lahko izbirate med pestro ponudbo moških, ženskih in otroških očal, različnih modnih in klasičnih oblik priznanih blagovnih znamk in cenovnih razredov. Pri izbiri korekcijskih očal upoštevamo predvsem  predpisano dioptrijo in vaše želje. Z dioptrijo ali brez so očala tudi lep modni dodatek.

Kako do korekcijskih očal na recept?

Optometrija in Optika Manja korekcijska očala
Optometrija in Optika Manja sončna očala

Sončna očala

S sončnimi očali do lepšega videza

Nudimo vam pestro izbiro kakovostnih sončnih očal različnih barv in stilov. Sledimo najnovejšim modnim trendom in skrbimo, da vam poiščemo pravi model, ki ga potrebujete, saj očala že dolgo niso le modni dodatek, temveč nujna zaščita oči in vek pred UV žarki. Sončna očala vam izdelamo tudi z dioptrijo, prav tako tudi v športni obliki.

Polarizirane leče za vse okuse

Za vse tiste, ki želijo uživati v pogledu brez bleščanja

Polarizirana sončna očala so prva izbira pri aktivnih ljudeh, ki veliko časa preživljajo na prostem ter vsemi, kateri si želijo najboljšo zaščito in udobje. Tehnologija izdelave polarizacije zagotavljajo odstranitev motečih odbojev, popolno zaščito oči pred škodljivimi UV žarki, izboljšan kontrast in zaznavnosti globine.

Navadna sončna stekla ne preprečijo bleščanja.

Zaščitna očala

Mnogo je poklicev, kjer so posameznikove oči zaradi narave dela v stalni nevarnosti. Razni zunanji vplivi lahko povzročijo nepopravljivo škodo. V delavnih okoljih kot so kamnoseštvo, obdelava lesa in kovin, kemični laboratoriji, v zdravstvu (uporaba laserjev, pri električnem in avtogenemu varjenju… ), lahko ob uporabi neustrezne opreme pride do hudih poškodb oči. Kot varovalna zaščitna oprema so predpisana očala. Te morajo biti čim bolj kvalitetna in udobna, predvsem pa v skladu z vsemi novimi standardi direktive EU št. 89/686/EGS o osebni varovalni opremi. Direktiva velja od januarja 2018, pristojni nadzor in sankcije vrši delovna inšpekcija.

HOYA SAFETY so zaščitna očala z najbolj kvalitetnimi očalnimi lečami. Ustrezajo vsem standardom direktive EU št. 89/686/EGS o osebni varovalni opremi, kar dokazujejo s certifikatom o ustreznosti.